ont i hjärnan, aj.

Fan ska de bli av denna kvällen, tankarna flyger och far värre än fan!
Vet inte vad jag ska ta mig till, nu är de jag som är tveksam till mina handlingar, och dum som jag är inser jag alltid det försent :( varför ska jag alltid agera innan jag tänker, dumma mig.
Men vad ska jag göra åt de nu? måste faktiskt ta vara på de man har, och dessutom är de redan gjort så jag kan inte ändra på situationen ändå, men ändå trist att jag inte har några fler hjärnceller, jävla rökning, jag skyller på de, nu kanske dom kommer tillbak efter jag slutat då... eller...

Jag är trött men pigg, jag vill sova men kan inte... Jag vill ha mycket men tar ingenting alls, oooooooooh.

bajs

fantastiskt dåligt

Först och främst vill jag gratulera evelina och rasmus till er lilla pojke! GRATTIS! <3


Jag förstår inte riktigt vad det är som pågår.....
Jag har aldrig någonsin tagit några konstiga beslut innan, men för några  månader gjorde jag ett sådant och det har jag idag börjat ångra, varför sabba någonting som kunde blivit så bra!
Vad har det för betydelse vad folk tycker eller ser på saker och ting, jag ska hädan efter enbart göra de jag känner för och passar de inte just dig så kan du ta och bry dig om något annat, nu kommer jag dock inte lägga ner mer enegri på detta utan bara låta de gå.
Folk kommer givetvis undra vad det är jag skriver om men tror inte att någon alls kommer förstå vad det handlar om för att det är ingen som har en jävla aning..
Jag är ofta stark och tycvker att jag förtjänar de bästa, och de har jag. Fina vänner, underbar familj och hela livet framför mig, varför ska jag stoppas? Ska jag inte få leva ut mina drömmar bara för att ni/du är gammal och grå? Trots er ringa ålder! Ryck upp er och njut för fan, kan du nu inte få exakt de du vill, så nöj dig med det du har, för imorgon kanske du inte har någonting alls.

Jag ska iallafall börja tänka med på mig själv och vara mig själv till lags innan jag slänger ut min röda matta framför alla andra.. Är trött på att få en massa hjärngymnastik i onödan, saker som jag inte behöver bry mig om egentligen, men ändå gör jag det för att hjälpa er som inte klarar de själv, oooh tokidioter.

Jag är från och med nu bara Nathalie, jag ska fokusera på mig själv, mina mål och mitt liv!

Lycka till med ditt eget. Puss


RSS 2.0