god morgon



saknar mimmi men efter detta blev jag gladare :)

Adrealinkicken får mig att spåra ur..

Sitter i en datastol hos benny och försöker hålla armar och ben under kontroll, det är svårt när adrealinet pumpar igång kroppen som aldrig förr och nerverna dansar till härliga låtar som alarma, infected mushroom och scooter. En sak saknad nu och det är en halvnaken skuttande mimmi i bakgrunden, hon är en trevlig prick den lilla flickan..
Nå min dag, och mina dagar som gått kommer att presenterar nu:

Igår var jag och kalle flitiga nog att åka till en skön liten skog i utkanten av Trelleborg för att gå en sväng för att känna oss allmänt nyttiga. Där gick jag med snoret hängande utanför näsvingarna och iskalla fingrar som började förändras från hudfärg till lila, Jag kände också hur det började krampa i mina vader, eftersom jag hade tre bar strumpor på mig och utanpå det ett par tjocka vinterskor måste det ha ser ufantligt roligt ut när jag gick där med inåtvända fötter och pingvinliknanade rörelser med armarna i hopp om att hålla värmen uppe. Efter en stund kommer vi tillbaka till den skinande bilen och åker för att äta lunch.
Senare på kvällen får jag och några bekanta för oss att konsumera alkoholen som jag lät bli i lördags, och visst är man aldrig sen att tacka ja när man har ett mysigt lov framför sig. Nathalie blir bragandes och tar en powernap, ochnär jag vaknar till liv igen för att fortsätta hälla i min av det kvarblivna vinet får jag se en massa bilder på mig med diverse saker runt om och i mig (näsa och mun). Shit, ja grabbarna hade roligt de två timmarna jag sov..

Ikväll ska nog bli en liknande kväll, fast först är det balklänningsprovning och träning med hästen som gäller :)

Puss och kram, slänger in hälsningar från mina vänner idag...
RögarJens, Beni4, Malle och Tillipsisiisis ger vars en kram till alla sina fina vänner.

http://www.youtube.com/watch?v=XQs_dv4o3Is

lär dig att hantera en bakfylla.....

Om du vaknar upp som mig varje morgon med huvudet som tre stycken uppblåsta bardaradockor tilll max vet du nog inte var du vill bli av, avtagligen till graven och aldrig med återuppstå. Men här kommer vi till den hemliga saken, om du gör så att du dricker ca 30 iter jordgubbsyoghurt så lovar jag dig att du kommer må som en prins på paristornet dagenefter.

till saken jag är faktiskt inte alls bakfull just nu, jag är dessvärre full... ja jag har lagt till med en fjortis fylla och dricker på en tisdag! Ja men det är ju trots allt lov och jag är hos en söt liten dvärg och dricker lite surt vitt vin. GOTT!

Men faktiskt mina söta små vänner, jag gillar inte riktigt att ni läser om hur man ska göra för att bli av med bakyllan men jag måste stå upp för er, så därför ger jag er ett eget tips .... DRICK EN GROGG NÄR NI VAKNAR SÅ BLIR NI INTE BAKFULLA UTAN FULLA IGEN OCH MÅR PRIMA!!!!!!! :D

puss puss

Dennis-korv i skärten....

Del 1: då ligger man gär i sängen deppig och tråkig som aldrig förr...
Innan idag kommer mimmi och mia hem till mig för att väcka mig med kaffe, visst går allt bra tills det kommer fram att mimmi inte har några trosor på sig!! Och då kommer vi till frågan "varför är du troslös mimmi?"
Jo det visade sig att hon brukar gå utan trosor för att vara mer lätt påsatt, och då kommer fråga två "Av vem?"
ja det vet jag inte, jag tänkte mest att det kan ju dyka upp någon vid namn Filipo och överraska mig med någonting fint, kanske lite erotisk massage och rött vin ifrån Italien.......

Del 2: Igår natt slog jag och en kompis vad om en grej (hemlig) nä okej, jag delar med mig av det, vi slog vad om vem som kunde få in flest nyckelpigor i munnen, och den som förlorade skulle springa naken runt sjöormen på det vackra torget i Trelleborg och dessutom skulle vi skrika "jag fick en Dennis-korv i skärten" minst tio gånger! Vem förlorade om inte jag? Ja och visst stod det om denna fruktansvärda grej i Tidningen, det står i del B i allehanda i dagens tidning.
Det fantastiska om denna händelsen var den att det var riktigt skönt att springa spritt språngande naken i midnattskylan, ja visst fick man lite boppfräs men det var lätt fixat med lite värmande smek efter springandet. Ja det var en upplevelse jag aldrig varit med om tidigare. men vänner, don't try this at home.. Det har nämligen sina risker..

Del 3: nu ska jag kolla CSI och sen ska jag sova så himla gott med min nalle upptryckt mot näsan och bli hög av hans andedräkt.

Puss

hej..

Hej hej halllååå... Jag är lite trött nu men ska ändå försöka ta mina sista krafter och skriva ett litet inlägg.

Idag har jag varit fruktansvärt aktiv, med hjälp av en lång sovmorgon, men det kände jag inom mig att det hade jag gjort mig förtjänt av! Vill men orkar inte skriva mer, tyvärr.. men ni får hålla er tills imorron, Godnatt kära vänner!

sängen är så skön!

Efter skolan idag var jag och red, det gick utmärkt!
vi gick fint till sidan, fram och tillbaka i alla olika hastigheter, ni som förstår - ska starta La:6 den 15/2 :)

nå, efter stallet skulle Nickie och jag träna på fitness24seven, och jag har aldrig sett någon kämpa så mycket, nickie den lilla flickan tränade sina muskler så att svetten rann! duktigt gjort, tummen upp!

Innan när jag var ute och gick med murphy och tina hände det någonting konstigt, det stannade en bil och frågade oss hur man hittade till Kanada????? och det frågar dom en kvinna med noll i IQ! Men jag gav mig på testet och svarade att de skulle svänga mot malmö, följa vägen och fortsätta mot Kalmar, sen skulle de hitta Kanada på vägen.
De körde sin väg, och efter en stund hade de hittat oss igen, de hade varit nere på Entré och köpt oss varsin pastasallad som tack för hjälpen. Så Tina och jag satte oss på marken och började knappra i oss våra sallader.

Nu ska jag strax träffa louise vi ska planera våran resa som vi ska göra om en vecka, THAILAND here we come!
Tja, sen när jag ligger i världens mysigaste säng med fingrarna på tangenterna tänkte jag berätta om en grej som hände i fredags på magasinet...... Kan inte förstå hur detta kunde ske.

Vila bäst så ses vi sen! puss och kram, min blogg!


Isabelle misshandlad...

Nu sitter jag här i skolan, hade lunch för ca en timme sen och där hände det sjukaste jag varit med om.
Vi stod upp och sjöng för Isabelle som fyller år idag (19år) och helt plötsligt kommer en pannkaka flygande och hamnar rakt i Isabelles ansikte, hon blir så chockad och vet inte alls bad hon ska göra, hon drar av den i all hast och börjar frenetiskt äta på pannkakan, hon tycker att den smakar konstigt, och det är självklart ingen vanlig platt ägg blandning, nej det är en hundbajs plätta.
Och isabelle ståller sig upp när hon upptäkt vad det är för någonting och skriker allt vad hon kan, och alla flyr som rädda hönor ut ifrån matsalen, och isabelle springer efter som en hungrig gnu, och när vi kommer ut från matsalen ligger alla människor blåslagna i vartenda korridor. Ja, så nu ska söderslättsgymnasiet stängas pga för få elever.

RSS 2.0