bara lite sådär

Kollat storslalom, anjas tur nu, shit vilken jävla röv hon har! Heja heja!

Igår var det väldigt lugnt, hade en trevlig kväll med min toffel till pojkvän och hans trevliga vänner :)

ikväll ska jag iväg och kolla hockey?

SHIIIIIIIIT VAD KASS ANJA VAR!

nä nu ska jag åka bil i detta frestande väder :) 

kram kram

back to business

Sitter i min lägenhet och kollar in de otroligt stooooora båtarna i hamnen som har lagt sig till ro i denna fruktansväda kyla. Det är verkligen någonting unikt med båtar, men vad vet jag inte.. förutom att dom flyter.

Idag har jag varit och färgat håret, blivit lite ljusare igen, skönt :)

Jag låg på golvet igår och försökte komma på vad det är som är så speciellt med Trelleborg, eftersom jag valde att slå mig ner just här, jo förutom alla avdankade dagisfröknar, illaluktande gamla människorna och denna hysterik om att magasinet inte längre har öppet så måste de ju vara denna yrsel av skvaller vi har här palmernas stad! en eloge till det..
Jag tycker det är svin roligt att få höra en massa skoj om människor och händelser, speciellt sånt som man inte riktigt tror är sant, vilket man aldrig riktigt får reda på men ändå, det är kul att själv få spekulera i om det låter vettigt eller inte. Och otroligt nog är det säkert oftast så att det som låter mest ovetting är det som är sant!

Det senaste jag fick höra var att det tydligen ska finnas en blogg "hört & påhittat i Trelleborg", och jag måste ju bara hitta denna underbara blogg :) Det kan ju förgylla en hel alkoholfri helg!

Nä nu ska jag städa i min lägenhet och försöka sätta upp alla mina speglar och tavelramar :) ska visa bild sen på hur det blir, ska försöka göra en så unik vägg som möljigt!

Puss och kram!

RSS 2.0