välja rätt?

Igår sa min vän Mia en himla bra grej, eller snarare ett jädrans bra citat som löd "det bästa med att inte välja vilken väg man ska gå är att man aldrig kan gå fel"
Och visst är det så rätt det bara kan bli!

det godaste av det goda är.....

En mcfeast dippa till pommes.

Sitter nu hemma hos tilly med honom och robin!
Va ska snart iväg och spela fotboll med de andra grabbarna :) sen ska jag hem och plugga lite så jag slipper få några ig i mina betyg.
Idag har min dag varit helt underbar, skolan gick som en dans på rosor och maten på tillys rum bara slank ner och nu sitter man här och är underbart lycklig över sin livssituation :) haha!
Imorgon ska jag upp tidigt, redan kl 8!!
Sen på eftermiddagen ska jag, mamma, mimmi och Kalle till Malmö för att kolla klänning till mig som jag ska ha på studenten :D wiiiiiiie!

Puss och kram

Och en sak till, igår när jag satt på bussen och skulle åka hem från stan frågade en man mig ifall jag visste vem någon Dr- Phil var, och visst sa jag, det är mannen på tv som hjälper folk som har problem.
Då sägr mannen med väl valda ord: nej det är en man som tror att man blir lycklig genom att synas i tv, för genom tv blir du rik och då tror du att allt slutar i lycka, men det är inte rätt.
Kärlek, det är det finaste man någonsin kan finna, kärlek - då menar jag inte bara mellan människor som 'är kär i varandra utan kärlek mellan personer som älskar och bryr sig om varandra.

Och en sak som står i mimmis bok:
Nå, vad är då den största framgången man kan göra?
- att göra någon lycklig.

Och det stämmer väl så otroligt bra?!

skräckscenario

vet inte varför jag lägger den lilla energin jag har kvar på att skriva ett inlägg, det kommer bli så tråkigt för er läsare att sippra igenom. Idag har varit en kämpig dag, började ju med skitet i skolan. Sen åkte jag till gymmet med Mimmi och Nickie, fick tränat lite men tyvärr inte på fullt allvar. Så när jag kom hem därifrån åkte jag ut till mina små hästar för att kolla på deras nya dojjor, fint. Sen hem för att springa, blev intervaller så jag inte kunde stå på benen när jag kom hem. Kryddstark korv låg på spisen och efter den var jag redo för lite umgänge med mimmi sen till ungkarlen en sväng för att önska lycka till. När jag vaknade imorse, förstod jag inte riktigt vad som hände. Jag vaknade ensam i sängen av att Mimmi kommer in i rummet vid halv 9 tiden och säger att pastan är färdig??? När bad jag henne göra pasta, och när kom hon in i huset, och när blev jag övergiven??!?! ja detta är ett olöst mysterium som jag tänker lösa. Och det ska jag göra i nattens sömn, har en stor säng att bre mig över, bara plats för mig och Lobaj :) hörs imorgon.

drogmissbruk

Ja, idag i skolan fick man frågan: går du på droger? vi tycker att ditt humör är upp och ner och du är väldigt frånvarande när man försöker få kontakt med dig.
Sen tror vi även att du har problem med vikten, äter du ordentligt och behåller det du får i dig?
HEEEEEEEERREGUUUUUD säger jag bara!

Ja detta var tiden som gått i skolan, idag ska jag ner på gymmet och förbränna den ilaksn jag har i mig efter dessa kränkande påhopp och försöka förbättra mig i skolan i den kommande tiden.

HEJDÅ!

underbart

Då ligger man i en säng gjort för en prinsessa med en varm kropp sidan om mig, jag är en mycket mycket stolt kvinna just nu. Lyckades idag inhandla, laga och servera en måltid till två underbara män, robin och kalle. Fick betyget 5 av 5 toasters, vilket är en ett riktigt skott i råttan.

Min fantasi är lost, jag hittar ingenting hur djupt jag än letar, men det återfinner jag väl förhoppningsvis snart igen.

Sen hoppas jag på ett trevligt svar från Skånesridsportsförbund (Y) hållerr tummarna, även om det kanske inte är lönt så är hoppet roligt att tro på.

Igår fick man hem ett redigt skönt gäng på besök för den efterlängtade grillafton vi så länge drömt oss bort till!

Nå nu ska jag lägga mig tillrätta och få några arbar runt mig och sova sött!

Puss puss

kiiiick it



TACK FÖR DEN BÄSTA HELGEN NÅGONSIN!
du har varit helt underbar, du är min bästa vän <3
tråkigt bara att vissa inte kunde hängt med. Men jag tackar och tar emot för att vi hade så kul.
Du sitter jag i skolan med freja och tilly vi är glada alla tre, vi har haft mycket att prata om nu på ca 2 timmar. Mycket trevligt att träffa dom igen :) mina fina klass bästisar.
Snart ska jag hem till min säng och lägga mig bredvid mimmi och sova lite. Sen ska jag nog försöka träffa Robin och benny idag också, vem vet... Benny kanske redan ligger i min säng när jag kommer hem :)
Vi ses, puss puss!



Förresten, du var bara ett ligg för honom (och för alla andra du), och inget mer! det vet både du, jag och alla andra :) puss.

Mitt liv är underbart perfekt nu, inga heavy bördor ochi nget skit, jag är lycklig, glad och otroligt stolt över mina vänner.
OCH TILL ALLA ER SOM JAG PRATADE MED IGÅR, TACK FÖR ALLT! <3

sjukt....

skulle bara säga att detta har varit den bästa helgen på länge, kunde inte åkt i bättre sällskap (Mimmi, Kalle, Robin och roos) eller bott  bättre (hos Nora).. BÄSTA TRIPPEN JAG GJORT :)
Har verkligen fått ett och annat skrattanfall åt både den ena och den andra. Tack så jätte mycket stockholm för vi fick komma och känna oss så små. Gått och myst på djurgården idag, och ätit gott. Så jävla underbart!

Så, nu känner jag för att pussas lite så :
Mimmi, Mia, Nickie, Freja, Tilly, Benny, Robin malmqvist, Kalle, Robin Måstensson fan vad ni är braSå jävla underbara! I FUCKING LOVE IIIIIT!
bye bye bye bye!

Kan inte sluta tänka på hur bra jag har det, haha. Jag har en magkänsla som säger till mig att jag verkligen är på rätt spår.
Jag är nog den lyckligaste flickan i världen, känns så iallafall!

hahahahaha




Då sticker man snart för sista gången in till stan, sen ska vi åka hem.
Så vi ses väl där hemma, ha de bra men sämre än mig..

fattig men lycklig..

sitter man åter igen i den lyxiga lägenheten på Söder och provocerar kroppen till ett kritiskt tillstånd med hjälp av cider och ingen mat. Men det är väl så det ska vara?
Pengarna börjar sina, det går framför allt till alkoholen vi konsumerar som aldrig förr (en vit lögn) och självklart till lite shopping och färderna fram och tillbaka, man ska ju inte ta ut sina krafter på att gå fram och tillbaka över allt, nä vi tar tuben.
På tal om tunnelbanan..... Idag satte kalle Mig, Mimmi och Robin på en tunnelbana så vi kunde åka till Noras jobb och haffa hennes lägenhets nyckel, och visst sätter han oss på fel linje! Blir man galen då eller? Ja visst, tre dumma trelleborgare på vift i Stockholm. Men vi hittade lyckligsvis fram efter många om och men. Men ingen snålskjuts, allting kostar.

Dagen fick en bra start i allafall, vaknade vid halv 11 tiden och vardrar till tuben för att åka till city och käka frukost, magen berikades med en kyckling macka vilket gjorde susen! Kaffer däremot satta fart på kroppen, mimmi jag och kalle fick därför stå på linje sen för att låta toaletten gör sitt smutsiga arbete.

Strax ska man fylla magen igen, det blir troligtvis sushi eller PIZZA (FRUKTANSVÄRDA PRISER), det är ett slag i magen, men det får man ta!

Ha det bra vänner, saknar er, ni skulle varit med, men vi ska ju hit i sommar igen och då blir det skoj ska ni veta..

Mimmi och jag kommer lägga in bilder och videos när vi kommer hem, har ingen sladd rill överföring med oss.
 
JAG ÖNSKAR ER EN TREVLIG LÖRDAG KVÄLL.
MVH NATHALIE "natacha" JÖNSSON!

huvudstaden är överskattad?

verkligen inte, allting är över förväntan!
Trevliga människor (framför allt snygga!)  eller det kanske bara är en inbildning för att man är i Storstaden....
iallafall, nu sitter mimmi och jag i en helt super härlig lägenhet och dricker oss smått berusade på cider vilket är livet i under våra så kallade trevliga helger, men denna fredagen är den trevligaste på länge, eftersom vi träffan en super härlig tjej som vi ska spendera helgen hos och sen kommer vi säkerligen träffa på en massa andra trrevliga människor (speciellt snubbar)
Snart sa vi dra ifrn den snygga lägenheten på söder in till CITY och göra entré, vilken kommer bli en succé för alla eftersom det kommer komma 5 mongoligder från Trelleborg vandrande.

Vi ska iallafall ha en jävligt trevlig helg och strunta fullkomligt i vad alla andra gör :D men visst kommer jag sakna en del.
Vi skickar här med en puss vill våra fina vänner i Trelleborg
Från mimmi och mig:
Puss till Freja
Puss till Robin Malmqvist
Puss till Benny
Puss till TILLYPA!
Puss till Mia och nickie <3
Puss till våra älskade föräldrar!
Och en massa pussar till alla er andra också, men jag har tyvärr inte tid att nämna alla eftersom vi ska till CITY nu och dricka gooooooooda drinkar och ragga manligt könsorgan! haha
Puss puss puss puss

hej och hejdå! ses om 3 månader

Stockholm är en mysig stad, eller?
ja det lär vi väl märka snart, mimmi och jag ska på äventyr.. kan inte hålla tyst längre, ni måste ju få veta om denna otroligt roliga och spontana grej, visst är ni glada för våran skull? :)

Bostad och sånt är inte bestämt, vi kommer vara borta i 3 månader och kommer inte ha någon kontakt med omvärlden.

:D:D

hejdå! ses sen när vi är tillbaka några tusenlappar fattigare.


ssssssss.

sitter här i soffan, mimmi ligger naken i sängen och väntar på att tiden ska gå? ja, vart ska tiden bli av...
Jo, jag har en idé om det blir fredag så vi kan packa våra grejer och bara stiiiiiicka! Mimmi och jag har i smyg hittat på en hemlig liten överraskning till er mina vänner, och detta kommer ni inte få reda på förren vi redan stuckit. Tyvärr, jag vill sååå in i vassen berätta för er vad det är vi ska göra, men tyvärr. Det skär i mitt hjärta, men jag kan inte. jag har slutit en pakt.

Det kommer iallafall bli storslaget och dyrt, men det är det värt!

GOOOO!

Glöm inte att om du går på Söderslätts gymnasiet i Trelleborg, imorgon ska jag samla in namn på intresseanmälan om att byta student natten från magget till HORIZONT! WIIIHOOO!

brunst är besvärligt(?)

Nu sitter man här framför datorn men snoret rinnande och min hosta står mig upp i halsen!(?) Obehagligt att inte kunna sova ordenligt under nätterna. Väcker grannar och de andra städerna runt om i skåna med mina skalv. Och brunsten (ta det inte fel) är igång, värker och har sig, det är ju bara till besvär.

min dåliga uppdatering av bloggen är pga intenetanslutningen och brist på tid.

Jag har haft fullt upp med sjuka händelser under denna långa och dryga perioden av icke skrivande.
Just nu sitter jag påmin brors sunkiga rum som luktar ungdomsfis, gammal mat och snusk som jag inte vill veta var de ursprungligen kommer ifrån.

Jag har under min tid utan internet ägnat mig åt en massa andra roliga aktiviteter så som fest, matintag, vänner vilket blir sena kvällar vilket leder tillönödiga sovmorgnar.

Inatt drömde jag om man, han var luddig och hade en stor filt om sig, han påminde lite om en uteliggare, Han bad migom fem kronor, men jag gav honom 50 för att visa min taksamhet till alla de som plockar upp gamna hamburgare och ouppdruckna drycker som man ibland kan se på gator och torg. Mannen blir jätte glad och försvinner.

Det läskiga....... Idag hände samma sak, fast in the real life, fast detta var en stureplanskille men stiliga kläder tighta som hud och slickat hår, fast han bad om att få låna min tändare, visst säger jag och ger honom tändaren med glimten i ögar (trots att jag tyckte han verkade vara en av de där översittarna som försöker se ut som Peter Piepen fast med stil)
När jag vänder mig om i ca två sekunder för att inte stå och klä av killen sina trånga kläder med blicken försvinner han, han springer och springer, Med min tändare i handen!? vad i hela fridens namn handlade det där om? jo jag tror det är såhär: han ville se rik ut, men inte ens en tändare hade han råd med. Så jag satta igång turbom och sprang efter den tighta killen, men jag han inte med honom, han har väl antagligen gjort detta förut. Ja så där stod jag med en tändare mindre.

Förresten, hjul kan inte sätta stopp för någonting i min väg. ha ha ha ha ha haa (tror inte någon fattar, förutom jag)

RSS 2.0