hej

hej, jag skrev precis ett lagom lång inlägg om hur mycket mina vänner egentligen vet om mig.
Så jag fattar mig kort, orkar inte lägga ner för mycket tid på att tänka för mycket på alla problem,
eller egentligen, vilka problem - kärlek, bråk och hat?
Riktiga vänner - ska kunna tala klarspråkligt med varandra utan att det ska skapas problem, vi finns för att stötta varandra! visa att vi älskar trots de små motgångar vi har, ingen är perfekt!

Får väl presentera mig lite snabbt här innan, hört att man ska göra det när man startar något nytt sånt här..
Nathalie jönsson, jag är nyligen 18 fyllda år, och min vardag består av vänner, häst, skola och självklart fest (haha), Gått igenom en hel del jobbiga saker både förr och nu, men tack vare alla stöd är det inget som sätter stopp för mig längre.

När jag ändå sitter här och skriver ....
Jag har faktiskt ett litet problem, som jag vill dela med mina vänner (hoppas bara det är mina vänner som läser detta, eftersom ingen annan har med mitt liv att göra )
Jag är kluven! KLUVEN I TRE DELAR!
vännerna går alltid före allting annat, Sen har vi ju det här med känslor, varför är det så otroligt svårt att styra över dom? Det är praktiskttaget omöljigt?
Jobbigt detta blev, att inleda någonting utan att veta hur jag ska avsluta det.
Jag vill bara få sagt att jag vet nu att jag aldrig kommer få det jag önskat sedan många år tillbaka, men att få varit med på ett litet hörn värmer, och jag tror faktiskt att det var på riktigt, inte sådär halv taskig attityd bara gör att få lite gung i brallan haha!

Nä men tack,
Mimmi, mia, lee, isabelle, louise och så många fler som stått vid min sida UTAN att försöka förstöra någonting, ni vet alla hur man ska bete sig när man flörtar, men ni vet var gränsen går och vem som är okej att ta och inte ta! Fast girls, vänner delar väl på allt? :) haha, nä men skämt och sido, det är okej ibland, men inte när det upprepas bland flera vänner.

Älskar er <3 ni är fina vänner, som tar upp en stor del av mitt hjärta.


Jag hittade de jag skrev innan :D
här kommer de också...

ja, jag är ju ny på sånt här trams., och jag vill bara att denna blogg saken ska läsas av mina bästa vänner, eftersom dom är dom enda som känner mig och verkligen behöver veta det lilla extra om mig som dom kanske inte får reda på varje gång vi sitter i våra bilar och är riktigt nördiga

Men visst det kan väl vara skönt att få skriva lite om lite onödiga saker ibland.

Ja då kan jag väl lika bra passa på att skriva om att jag inte alls vet hur jag ska göra just nu, jag är så otroligt kluven. Min hjärna säger en sak medans magkänslan säger en annan, och hur ska jag veta vilken jag ska gå på?
Vet ju att det inte kommer göra saken bättre hur jag än beter mig, för jag är tydligen inte tillräckligt bra för dig..

Sen att det är omöljigt att ändra på själva situationen är ju självklart!
Jag har gett mig in på saker som jag kanske inte kommer ut ur så snyggt, men va fan! Jag är 18 år, nyss fått körkort, festar varje helg och umgås med mina vänner nästan varje dag. Jag älskar faktiskt mitt liv, Jag tror jag och mina vänner som klarar oss fint trots att vi har en massa motgångar.

mimmi, lee, mia, louise, isabelle och så otroligt många fler, som känner mig bättre än någon annan. TACK! Jag tror precis att ni förstår vad jag menar.
Även om vår alkoholkonsumtion är på topp just nu, mår vi ju otroligt bra egentligen? Så länge vi har varandra tror jag vi tar oss igenom alla krångliga vägar.

RSS 2.0