rådgivning inom onani....

Jag ska tatuera mig, eller när jag väl har fått lite stake i mig ska jag boka tid, jag är feg!  Började klia i hela kroppen när jag vet inne hos tatuerarna och mia som skulle tatuera sig stod upp och var helt skakig och började nästan gråta. Men tror att jag är lite tuffare än henne, eller det återstår väl att se när det väl gäller. Iallafall, jag ska ha en tatuering på rumpan det ska vara på en fantasistol. Ja, en fantasi stol är en sådan stol som gör allt man vill, vill jag att det ska bli en garderob full med kläder eller ett proppfulltskåp så förvandas den till det!

Min dag på jobb har vait otroligt ovanlig..

En kvinna började prata med mig om rådgivning inom onani....

Ja, aldrig någonsin har jag fått rådgivning av en främmande människa runt detta ämnet, Hon sa att man ska klappa fint, och prata lugnt och fint med den lilla vännen. Man ska aldrig tvätta den med tvål, då börjar det klia, och det gillas inte. Och enligt människans lag ska man inte raka den eftersom det är emot naturen, men vissa som är mycket för utställningar gör det ändå. Tragiskt tyckte hon. Jag står med munnen öppen och den är så stor att jag hade kunnat få in hela Finlands befolkning i den!
Sen säger hon tyst, Vill du se min? jag har med mig den vart jag än befinner mig.... Jag vet inte vad jag ska säga men ett ord i liknelsen "visst" dyker upp, Hon öppnar sin väska, och i den tror jag att hon ska ta upp sin avlidna mans hjälte, men nä då plockar hon upp en kanin! Ja jag hade bara hört fel..


Puss och kram


Själv för kärlekens skull...

Idag har jag varit i skogen och gått, jag hade med mig en filt, en termos med te och en trevlig roman att läsa. Jag satte mig ner i en glänta och drack ur mitt tee och slog upp boken, plötsligt ser jag en liten fé. Ja en dödligt levande fé, hon frågar om jag vill ha en present, men jag tackar nej för jag har allt jag någonsin kunnat önska mig. Så hon flyger iväg igen. Jag läser i romanen om en kvinna och en man, tror deras namn var Roland och Julianna eller någonting sådant, den handlade om att de var kära i varandra men kunde inte visa sin kärlek offentligt eftersom deras familjer inte gillade varandra, så de dog tillsammans. Den var väldigt vacker, den ska tydligen finnas både som film och teater också. En fin replik som Roland sa:  "att vara eller icke vara, det är frågan". Och visst stämmer det helt och hållet?

Nu ska jag gå och lägga mig i min badtunna med en öl.

PEACE OUT, T-town.

amma någon annans unge??????

Vem skulle helt ärligt vela ha någon annans unge sugandes på sina bröst? Kollar på kanal 5 nu och där pratar tre vänninor öppet om att dom gärna ammar varandras barn? för den första är den ena flickan 9 år gammal, är man inte lite väl gammal för att ligga i knäet och suga på sin mors OCH hennes vänninors bröst!? Jag tycker det är oerhört äckligt.

Idag körde jag förbi en riktigt snygg kille, jag blev så distraherad att jag var tvungen att panikbromsa och i desperat trycka ner den sega rutan för att be honom hoppa in i bilen, han kollar lite underligt på mig, men efter några sexiga slick runt munnen och blinkningar med ögonen hoppar han in i bilen. Vi åker bara runt i stan, varv efter varv i den lilla staden, frågade killen vart vi var på väg, jag tänkte bara visa alla i stan att jag hade en snygg kille i bilen, så om du vill kan du hoppa ut nu, för jag har rean kört förbi de flesta jag ville göra svartsjuka. Så frågar han om vi ska byta nummer, men då blir jag generad och frågar om vi inte kan byta msn istället, så nu sitter jag här och har webb-cam med honom!

Puss och kram


mina vänninor

Mimmis blogg :)
Lees blogg :)
Isabelles blogg :)

mimmi är en liten jobbig vän som ofta urartar när vi sitter i våra bilar, hon gillar resor och god mat (speciellt mina friterade pommes, mina varma mackor och mcdonalds mat). Vi brukar lyssna på konstig musik och hon är min pappas favorit tjej?  Hon älskar kaffe, cigg och sprit! Mimmi ska följa med mig på resa i sommar!

Lee är en lång tjej med ambitioner att komma långt i livet, Vill hon någonting så gör hon ofta de. Hon gillar också Mcdonaldsmat och när vi var yngre gjorde vi varma mackor med choklad på varje gång vi haft gymnastik. Lee är en av de vännerna jag umgåts med längst och vi har en massa sjuka minnen, t ex att lee har lyckats vara glad som ett hjul?! hur det nu fungerar. Lee berättar allt för sin mamma, hon gillar öl och kaffe! Lee ska följa med mig på resa i sommar!


Isabelle...... hmmmmm......... vad finns gär att säga om henne, Kanske att hon har en kinesisk naken hund? Nu får ni inte tro att det är mig hon håller i ett koppel när jag är naken och står på alla fyra, utan en riktig hund. Hon gillar cider och vodka, men kan inte dricka vin utan att bli jätte full. Isabelle ska följa med mig på resa i sommar!

har jag glömt någonting mina vänner? någonting ni vill påminna mig om att jag ska berätta om er för mina läsare?

naken på motorhuven .....



Kom inte iväg till skolan imorse för jag vaknade med otroliga smärtor i nedre delen av min mage, det är nog mina äggstockar som orsakar denna fruktansvärda mensvärk. Det är tufft att vara kvinna, men än tuffare att vara man, tänk så mycket män måste tänka på, vi kvinnor kan ju faktiskt ändra våra kroppsdelar hur vi vill egentligen, lika mycket kvinnor som män, men ett ingrepp att tex göra en penis längre måste ju vara en hemsk upplevelse. 
Men det jag vill komma fram till är att även om man som jag, dör när man har mens kan man faktiskt ändå leva livet alla andra veckor! Allting blev en faslig röra här i de senaste meningarna, men jag skyller på alla tabletter jag tryckt i mig, känner mig nämligen lite halv full, eller snarare bragandes!

Igår satte jag mig i bilen, det var ruggigt kallt och bilen ville inte starta, jag gick ut och satte mig på motorhuvet, precis som om jag skulle meditera, med benen i kors och fingrarna som små playboy kaniner.. Jag drömmer mig bort till ett varmt land, kanske till Hawaii eller Paris? Jag sitter där på motorhuven och tänker på att fina palmer och affärer jag går förbi. Jag skrattar tyst för mig själv, när jagplötsligt hör en röst med ett fasligt tal fel "vad gör du?" jag blir så chockad att jag faller som en sten ner ifrån motorhuven och landar på huvudet i den hårda asfalten. Jag känner mig alldeles borta, börjar nästan tro att jag blivit drogad, jag frågar människan med tal fel varför den var tvungen att störa mig mitt i min dröm, så sägee hon med tårar i ögonen "jag tyckte bara att det såg konstigt ut eftersom du sitter naken på din bil".
Jag vinglar in i mitt hus och lägger mig i sängen, vaknar efter några timmar. - YES, det var bara en dröm!

På kvällen går jag ut för att åka och träna hästen, så kollar jag förvånandsvärt på motorhuven, där är ett rumpavtryck, typ som ett ringeravtryck, fast med rumpan. Det var alltå ingen dröm!
Några dagar efter fick jag höra att flickan med tal fel hade helt plötsligt blivit psykiskt sjuk och gick och ältade på orden "naken på bil, naken på bil"

FÖRLÅT FLICKA LILLA, det var inte menningen att du skulle se mig!



 


bränner i ändan...



Här ger jag mig in i en såkallad "rumpskakning" men min minirumpa ville inte röra sig en centimeter :(
Men jag älskar att dansa ändå!

Idag har nathalie varit flitig, hon har tränat på gym, solat och ridit. Nu är hon helt slut.

Ligger i sängen som vanligt och mina muskler är helt slappa, klarar knappt av att knappa in orden jag vill ha fram på datan. Jag är inte ens vid medvetandet nu, jag vet inte ens vad jag skrivet. Mimmi skickade ett sms för en stund sen och frågade om vi skulle ut på en buse, inte förrän nu förstår jag vad hon med det. Hon står alltså utanför mig och väntar på att jag ska komma ut. Men jag sitter ju kvar här och "skriver" ett ointressant inlägg..

Idag när jag red var det någonting som tickade i min skalle, precis som en liten bit hjärna blivit utstött för att den varit för smart eller det kanske är den lilla normala delen i mitt huvud som försöker göra sin röst hörd för att göra resten av hjärnan lite bättre! Om nu detta är möljigt och kommer fungera, ja det återstår att se! Men normal tror jag inte att jag kommer bli, men möljigtvis lite smartare.

född naken?





































ja då hittade man denna underbara bilden, visst var det vanligt att man låg och solade naken på gymnastiklägret när man var mellan 10-12 år gammal.

råttbajs i mjölken!!!!!!

Jag somnade för en liten stund sen, jag hade en underlig dröm, eller snarare en mardröm, i den flödade alla märkliga händelser jag varit med om under mitt 18 år långa liv.


När jag var 4 år gammal införde min mamma en speciell stjärnbok till mig, och ni som står mig nära vet anledningen till den här boken.. Egentligen skulle jag vilja hålla detta mellan ca 20 ögon, men vad gör man inte för sina läsare? Jag fick en stjärna varje kväll om jag inte hade kissat på mig, ja jag var en odräglig liten drattare "natha patta pisseradda" är ett av de vanligaste orden mamma och pappa använde från sina stora ordföråd när de pratade med eller om mig. Jag har faktiskt kvar boken om någon inte tror mig.


När jag var ungefär 5-6 år gammal kommer Modern till en annan flicka i gatan hem till oss och tittar min mamma djupt i ögonen och säger med lite hotfull röst "dina barn får inte leka med min dotter längre, dom går runt på gatan och säger oförskämda ord, så som fitta och knulla och det passar sig inte"


13 vårar... Jag drack min första häxblandning! Den var giftig, innehållet bestod av t-sprit, rödvin, billig whiskey, vodka, öl och lite cider, 2.25% att blanda ut de med.. Fy bubblan säger jag bara, vilken liten rackare man varit/är.


18 ljuvliga år... Jag är ute och joggar, fantiserar om någonting alldeles speciellt, jo jag fantiserar om mimmi, som man. Hon hade den största hårväxten på rygg och bröst jag någonsin skådat och hon hade en fruktansvärd sexuell läggning, hon tände på kvinnor med läderpiskor, pilsner och blöjor. Jag blir äckliga av både ansträning (då jag missat att hoppa in i andra andningen eftersom jag har annat att tänka på) och av själva bilden av mimmi med en tråkig gammal gubbsnopp mellan benen, jag stannar lika hastigt som Hancock flyger upp i luften och asfalten spricker och träden skakar jag lägger mig på alla fyra för att kräka upp den goda glasbåten jag tryckte i mig någon timme innan joggningen.
Sen åker jag hem och får i mig en halv burk anti-depressiva. Och inte en gång har jag tänkt på detta sen det hände, för jag trodde det var raderat ur registret.


ja och detta är bara en ytterst liten del av min märkliga uppväxt. Min vardag är lite som en karusell, och jag som hatar karuseller, det var ju en bra jämförelse, men ni förstår väl hur jag menar? Dagar, veckor, månader och år det är alltid någonting väldigt otroligt som händer! både gott och ont.

God natt!


bröst, i all ära...

då ligger man här i sängen, hela kroppen är ur funktion och jag får en massa skumma textmeddelande på min sony eriksson i årgången 1995. Mitt huvud är som ett överkokt ägg, det är på väg att spricka bara jag tänker med min hjärna, så därför kör jag överkurs och avbryter mitt frustrerande tänkande och bara låter fingrarna förflyttas mellan de olika bokstäverna på min laptop. Igår pratade jag med Dani, han är i Stockholm och har kollar på Chris Brown. Han hade försökt ringa mig när With you spelades! Världens gulligaste människa! Igår var vi på uppenbar, skulle egentligen in till storstaden men vi stannade, och visst blev det en trevlig afton, jag blev självklart jätte berusad, och fick för mig att jag skulle ställa upp wet t-shirt tävling. Men jag drog lyckligtvis mig ur i sista sekund. nu ska jag in till malmö med mimmi, robin och filip och kolla på innebandy! Skriver lite sen om matchen och vår resa in till sporthallen. puss

underligt telefonsamtal....

fortsätter att skriva imorgonbitti innan jag åker till malmö!
cirkus kl 9 på morgonen!

puss och klapp på kinden

rånad på förfest

sitter man här, måttligt deprimerad på förfesten (förfest till vad vet jag inte? lyktan eller a9 kanske?) Jag blev nyss rånad, det kom in en singel kille i åldern 26 och frågade om vi skulle dela¨på varsin flaska langevodka, visst säger jag som sitter i soffan och har brist på alkohol efter mina smuggel cider tagit slut. jag ger snubben pengar i förhoppning om att bli bragandes på hans "vodka". Men när jag ska vända mig om till höger och be om en fet grogg är den fule jävlen borta! han har liksom gått upp i rök, så nu sitter man här som passiv rökare och blir lita smått hög på de.

puss imorgon ska jag berätta mer klarspråkligt om idag.

butiksbiträdet anföll mig

idag gick jag in i en av skobutikerna i hålan Trelleborg. Jag går i energisk fart, jag gör nämligen det för när jag går i butiker för om där är någonting man verkligen tycker är snyggt så ser man det från alla håll och kanter, och genom min nacke ser jag ett par pumps, ganska ovanliga men ändå vanliga på ett sådär konstigt och knepigt sätt. Jag går fram till dom känner och smeker hela skon och den känns underbar. Jag sätter mig ner och ska precis ta av min högra jobbiga Converse som är jätte dumt att ha när man går i stan, för det är ju det jobbigaste som finns att snöra upp som och sen snöra dom igen. Men till saken, dom sitter som handen i handsken, som fisken i vattnet och som ett perfekt samlag, det gick inte att ändra på någonting, jag tar skorna i mina händer och vandrar mot kassadisken, Då slänger sig butiksbiträdet över disken och rakt över mig, där ligger i på golvet i som två pensionärer i en stillsam akt, jag frågar vad det var som pågick och hon skriker GRATTIS DU VALDE ETT PAR SKOR FRÅN REAN, det betyder att du har vunnit!
Självklart blir jag överlycklig, kramar och pussar på kvinnan och sedan knuffar jag bort henne och dansar runt som en av sångarna i sarek och sjunger "jag vann jag vann"
Sen kommer tankarna flödande, vad är det jag har vunnit?
Jag frågar kvinnan som fortfarande ligger kvar på marken efter min våldsamma bortknuffning, Vad är det jag har vunnit?
Då säger hon: du har vunnit våran speciella TYGKASSE!

Ja, visst var hon en glödjedödare, jag väntade min snarare ett presentkort eller någonting som man kunde ha användning av, men nej, en jätte ful tygkasse var priset..

Fick iallafall ett par skor för 250 kr och sedan gick jag hem med skorna i min brutalt fula kasse och försökte under hela vägen hålla en stadig min för att inte börja grina.

nu ska jag jobba.. Sen ska jag berätta om min dag på jobb!
Tschüs, auf Wiedersehen!


avslöjad

Bloggen är nu inte hemlig längre, den är offentlig, på riktig!
Detta är storslaget, Nathalie "spågan, spiggi" Jönsson har skaffat sig en blogg, och hon använder den faktiskt, och hon stormtrivs!

Jag är en väldigt framåt människa som trivs i människors sällskap, men en gång. Troligtvis den bästa stunden i mitt liv var när jag satte mig på den vackraste stranden jag någonsin skådat en torsdags natt i januari, (för att vara exakt idag för ex antal timmar sedan på dalabadet) alldeles ensam, med mig hade jag en väska full med cider, en limpa Marlboro light, en burk med makrill ifall jag skulle bli strandsatt och min häst. Vi hade jätte mysigt, vi satt inlindade i löv och grenar och pratade i flera timmar om allt från topp till tå, himmel till jord och tak till golv. Och av denna stunden förstår jag verkligen varför människor gillar att vara ensamma. Så skönt ibland, men ibland är det ju så tragiskt.
och varför i hela fridens namn sitter jag här och skriver om ensamhet när jag har hela huset fullt av folk? nej nu ska jag gå ut och bli pisse full med dom andra.

Bloggen är ännu inte tillräckligt mogen för att anteckna detaljer om vårt grova festande.

SOV GOTT! puss och kram, en baywatch brud!

blottare på bussen

På väg in till mitt arbete i Malmö
Jag hoppar på bussen som vanligt, sätter i mitt busskort *bipp* välkommen ombord!
Där är en plats kvar på bussen, den är reserverad för mig. Jag springer förbi de förmiddagströtta tråkiga trelleborgarna som hoppade på det gula fordonet före mig, de flyger all världens väg och de kommer oförskämda skånska kommentarer ut deras trötta munnar. Men vad i allsingdar bryr jag mig? jag ska ha den där sista platsen. Och visst får jag den! jag kollar med ett retsamt leende på de stående passagerna, och plötsligt ser jag en penis, JA ETT MANLIG KÖNSORGAN mitt framför mina små snea ögon, men jag reagerar inte utan sitter kvar lugnt och studerar den, den ser nämligen konstig ut,, Och när jag väl kommer underfund med vad det är så slappnar jag av och suckar högt tre gånger, det var bara en kvinna som hade handlat en falukorv som råkade sticka upp lite ifrån den vackra Ica kassen.

madonna, din tid är förbi!

" Vad ska man göra idag? picka på servett ludd?
Jädrar, var inte det en cykel?
det är inte varje dag man ser en cykel!"

Ligger i sängen lite halvt morgonpigg och kollar på mtv, top 10 at 10 och vilken dassig artist är det om inte Madonna!
jag avskyr denna gamla rynkiga tanten som ligger och åmar dig på marken, leker sexig och juckar mot en CD-spelare,  man blir ju rädd för sexuella situationer efter att man sett hennes nästintill helt nakna kropp! Nä fy, det är äckligt!

det var en liten flicka som åkte in till malmö för att fixa en rosa bettskena, hon fick den i sin mun och kände sig som ett med den, när hon gick ut från käkkirurgen kände hon sig som en stolt prinsessa. Hon kände folks blickar falla på hennes skena och hon blev glad och fortsatte glänsa med den. Till befolkningens förvåning tog hon aldrig av sig skenan trots att hon inte kunde säga ett ord med den i. En natt när hon låg och sov i sitt rosa flickrum med sin himmelsäng och barbiedockorna utspridda i sängen kom tandfeén och stal hennes skena.
Vad som händer sedan kommer i en spännande fortsättning......

Strax in till praktiken efter ett litet ärende.


Ikväll kommer jag in och skriver om hur bussresan var :)

Konsten att massera..

Ikväll fick jag äntligen min efterlängtade massage - Underbart. Den övertygande massagen har gett mig hopp om fler.
Saken är nu att jag också skulle ge mig in i leken och försöka visa min talang. Det gick sådär, eller rättar sagt jag var en katastrof, t.o.m en blind hade gjort det 10 ggr bättre, men träning ger f'ärdighet som min bror brukar säga.. hur nu han kan säga så?`
Nog om mig.... 

jag ska áldrig mer ställa upp som massör, för aldrig någonsin har jag fått ge dom mer än en chans att bedöma min dolda talang, innerst inne vet jag att jag kan, och att jag inte fördjupat mig i derar ryggar än är ju inte mitt problem eller hur?
och vadå träning ger färdighet? färdighet kommer av sig själv, ordet träning finns inte. Träning är överskattat, antingen kan man någonting eller inte, sen är det bara beroende på hur mycket man vill bevisa att man har det i sig eller inte.

Till saken, massage är skönt och det kvittar vem som ger den, bättre än att ligga ensam i sängen och gnida sig med ryggen mot sin knottriga vägg eller sitt grusiga laken.

god natt, puss och kram från den dramatiska massören.

alter ego

nu ligger jag här i min säng med nallen på bröstet och luktar på honom, han luktar mig ,som barn. Vilken hemskt tid det var, man var verkligen en liten snorunge som spred kråkor och spydiga kommentarer runt om sig. Nu lever hon fortfarande i ett halvsnuskigt rum med ner rullade persienner och dålig bild på den billiga platt tv:n.

Alter ego - Nathalie har växt upp till en mogen, ansvarsfull och ståtlig kvinna, en kvinna med huvudet på skaft, hon är en flitig elev, lärarnas favorit och får högsta betyg trots att hon använder polotröjor och stora osexiga byxor från kappahl i skolan. Hon är volentärt arbetande för rödakoset, avugudar kungafamiljen och Dileva är hennes idol eftersom han också lever för kärlekens skull.

sov gott!

nu kom jag på!

Gryningspyromanen..

5 MÅNADER????
är det allt svinet ska få för att han ställt till med? Och dessutom har han hotat trelleborgs befolkning " när jag kommer ut kommer jag skjuta en människa i timmen" hur är detta samhället uppbyggt?
Allt våld, inte fan lär sig människor som är psykisktsjuka (vilket alla människor är som klarar av att skada en annan människa) vart gränsrna går om dom inte får veta att dom gjort fel!

Och jag ligger fortfarande i sängen, under mitt varma täcke med datorn i famnen och kollar på CSI. Och funderar på vad fan det ska bli av mig, vad ska jag göra när jag tagit studenten? jag kan inte fortsätta leva i detta hetsiga liv med sprit, cigg och massa annat skit. Jag vill verkligen lyckas med någonting stort, så som att verkligen göra någonting jag trivs med! :) och så ska jag skaffa mig en mops!

ja iallafall, imorgon ska jag till skolan, sen ska jag dricka kaffe och få massage ;) hoppas jag!

puss!

första och sista gången



ligger här i sängen med skakande ben och ett förrvirat huvud som försöker förstå hur det kunde gå som det gick, efter ett helt perfekt träningspass på hästryggen, men en rolig tränare och en skvallrande jonna sätter jag mig i bilen efter en helt underbar dag.. Kör ca 100 meter och helt plötsligt börjar bakdelen på bilen åka i otrolig fart från höger till vänster, sen mitt i den hemska situatonen när jag sitter gripen i panik mskrikande som ett barn med kolik börjar bilen snurra och snurra, hela två varv. Jag försöker förstå ivrigt få stopp på bilen mitt iall hets, fortfarande skrikande och vips står jag på vänsterdäcken och håller på att slå över, jag hoppar för fulla muggar i mitt säte för att få bilen att vippa tillbaka till normalt läge (något snett men ändå mer stabilt) och jag lyckas.
Min första tanke i detta läge - RING PAPPA!
men med vadå? jag har ju ingen mobil med mig till stallet eftersom jag var sen efter mitt tv tittande. Så lyckligtvis kom där ju en jätte trevlig dam som lånade ut sin mobil och körde mig till min morbror.

Polisen kom och jag fick blåsa och berätta om händelsen.
Men allt är bra nu.

Det var någonting jag hade tänkt skriva om innan, men just nu kommer jag inte på det. Men när jag kommer på det så skriver jag det direkt, blir nästan som ett litet krav på en själv att gå in här och skriva lite, även om jag bara gjort det dessa få gångerna, men det är skönt och avslappnande att få släppa ut alla ord på skärmen framför ögonen.

Puss så länge.

tankeställare

Jag var nyss ute på en cigg och pratade med en trevlig person om barn..
Visst är det vanligt att man är lycklig som en familj, men alla behöver ju faktiskt inte ha någon partner eller vara ensamstående med ett barn för att vara lycklig, men kan vara lycklig med sig själv och uppskatta den tiden man har med sina vänner och sin familj.
Men tyvärr finns det ju även de som inte har någon, och visst vill man ställe upp för som också, gå hem till dom en runda och spela spel med dom, dricka kaffe och gratulera dom på födelsedagar och liknande men det är ju faktiskt ett problem runt om i världen och inte bara i lilla Trelleborg, sen finns det ju så mycket andra problem därtill.

nåja, Jag och isabelle var nere på 24seven idag och kollade priser på gymkort, och det var otroligt lockande att gå där i den nyrenoverade lokalen med frächa och nya maskiner, visst blir man sugen på att göra sig fit for fight till sommaren och inför tävlingssäsongen med hästen.
Nu är det ju bara så att träning måste ge färdighet för att det ska vara lockande, och det hoppas jag att det blir eftersom vi antagligen lyckats locka med oss lee och mimmi till att hänga på och börja träna med oss!

Jag ligger i min säng och funderar på hur det vore att flytta till ett varmt och billigt land, komma iväg lite och förstå innebörden med att bli vuxen och ta ansvar för sig själv. Hade jag klarat av det? Efter tre dagar på min fantastiska resa till Gran Canaria för några veckor sen fick jag en otrolig värk i min mage, av hemlängtan. Jag ville hem, hem till lilla Trelleborg med fyra resturanger, två discotek, fem klädbutiker och ett sjukhus, Men inget av detta var anledningen, utan det var bara känslan av att vara hemma, känns sig trygg. Hädanefter ska jag bara åka på weekends, min önskan är ju att mina vänner är lika intresserade av iden att hyra en stuga över sport- eller påsklovet  och vara där några nätter, mysa med en massa dricka och härligt dunkande musik i öronen, både avslappnande och spännande!

Jag ska nog börja skriva här inne lite oftare, man blir ju ganska trött av det så det är bra när jag har mina sömnproblem, bättre att sitta vid datan att skriva och få ut lite vettiga ord ur skallen än att gå ut och röka (vilket jag ska sluta med)

Trevligt att du läste, jag förmodar att det är mimmi eller lee eftersom ni är som enda som vet om denna bloggen ;)

Love you

livsglädje på bild?

denna bilden får mig att tänka på lycka :)
Denna bilden får mig lycklig, inga problem och det är en härlig bild.

livsglädje

hej hej

ett tag sen jag skrev.
Jag gillar inte riktigt att skriva och berätta vad jag gjort under dagen eller så, så därför skriver jag bara när det är någonting jag verkligen vill lätta från bröstet så jag kan andas ut utan att den känns som jag kvävs efter varje andetag.
En väldigt nära vän till mig som jag hade ett intimt förhållande med under ca 3 år har nyligen berättat för mig att han känner sig nere och saknar någonting i sitt liv, och när en nära person mår dåligt blir jag självklart nerdragen i skiten själv, jag blir känslig och vill inget annat än att bara hjälpa min älskade vän! Men när detta inte är möljigt vad ska man då göra? gå och vänta på bättre tider?
När jag får tillrälle att önska mig någonting, t ex när jag ser ett stjärnfall önskar jag mig att alla mina nära och kära ska vara lyckliga och friska resten av dess liv!

Det pratas ofta om att lycka är vänskap OCH kärlek. Ofta tar man förgivet att kärleken ska ägnas åt personen man är kär i, men är det inte lika okej att ge kärlek åt alla personer man verkligen bryr sig om? jag tycker iallafall att dessa två orden ska sammanfattas i ett annat ord kanske "livsglädje" 

Vill bara att man ska försöka hjälpas åt även om det inte alltid är möljigt, men för gudsskull håll ett stadigt grepp om dina vänner, för du vet inte vad du har förren du gjort dig av med det. Och någonting jag alltid kommer hålla varmt om hjärtat är mina underbara vänner.

I vilket fall som helst, jag är lycklig när ni är lyckliga och jag älskar er! tack för allt.

RSS 2.0