fantasiiiiiiiiii

fantasin har börjat sina, vet inte vad som tagit åt mig! all energi går åt till att äta?!
Kilona ökar istället för att rasa, hyn försämras och utseendet förändras, men maten åker fortfarande ner genom strupen och ner i den hungriga säcken utan problem.

Idag hamnade jag mimmi och benny oss på vackra dalabadet, tyvärr missade vi nog solnedgången, tror jag. Antingen anlände vi för sent eller var det bara så att solen inte befann sig på framsidan av tråkiga molnen.

Ångesten stigen inombords, "VAD HÄNDER EFTER STUDENTEN?"
Alla vill ut och resa, men inte Nathalie Jönsson, hon vill stanna i trogna Trelleborg där allt är tillgängligt. Två diskotek, ex antal pizzerior, Mcdonalds, nu har vi nog 5 kebab ställen, ett dussintal frisörsalonger och ett köpcentrum. Allt finns här, så varför lämna detta trevliga samhället?

Nåväl, tar dagen somd en kommer, tänker inte innan jag gör någonting utan vardagen får gå på morgonkänslan. Trots att skolan är pest och pina FÖRSÖKER jag verkligen med mina usla morgon krafter att ta mig upp ur sängen för att traska ner dit, till helvetet :(

nu ska jag somna gott och låta drömmarna komma travande in i skallen och bara njuta av att mina drömmar verkligen inte är som i verkligheten, (mina drömmar är nämligen hemska) ..
Så ni få läsare som fortfarande tar er in hit för att läsa mina trista och tragiska inlägg, GOD NATT!

norr vs. söder

Ligger nu vaken i sängen efter en ofantligt härlig natt, jag har sovit som de bästa spädbarnen sover. Vaknar med solen gassande mot mina bara ben, det ger mig en härlig sommarkänsla, men samtidigt känner jag min gräsligt varm och vill rulla ner rullgardinen. Men det är bara att tacka och ta emot för värmen, det är ju sällan den hittar hit. Fåglarna sjunger för kung och fosterland, precis som det är sista gången de ska visa sig för världsligheten, tycker synd om Håkan (Kalles blåa lilla fågel), han sitter nämligen i sin bur, eller på spritskåpet och försöker prata med fåglarna i det fria, men deras konversationer verkar inte ge så mycket, det är kanske som att en skåning och någon från norrbotten ska prata med varandra? Då står iallafall jag som ett stort frågetecken och vet inte om jag ska skratta eller gråta åt situationen.

Nåväl, ikväll ska jag jobba, vilken innebär - neka alkolister från starksprit (vilket vi inte säljer), gå in i den där skarpa kanten i diskrummet, fylla på ex antal påsar med TA mat och ha en jäkligt trevlig tid på jobb, vilket jag alltid har.

Nu ska jag bege mig till hästarna och förbränna de kalorierna jag inte fick bort igår ;)

Puss hej!

lika fet som du

Dagen som gått,

Går ner till bussen 09.50, med tunga morgonsteg klampar jag ner för att försöka hinna med 09.57 bussen, det känns som ca 10 meter i radie hård asfalt runt mig skakar, och enbart detta pga att min enorma trötthet tagit över mitt fartfyllda liv. Efter en olidlig promenad ner till den tråkiga busshållplatsen fylld med Trelleborgare som står och gnuggar sig i ögonen, rökar en cigarett, ändrar låt på I-poden (som dom gärna visar upp) eller pratar i telefon. Ja, alla är allmänt osociala, jag hade gärna en av människorna under armen och ställt frågan: ska vi sitta på bussen? - bara för att vara trevlig mot en främling, men nej så blev det inte pga den tråkiga befolkningen i denna stan.

Nåväl, när jag väl kommit till malmö marcherar jag med något lättare steg för att ta mig till mitt arbete, påvägen ser jag några bilar sm är påväg att krocka, några tanter bli på körda, någon trilla och någon tigga pengar.
Dagen på arbetet går som en välbyggd bergochdalbana, lite upp och ner alltså, vissa människor tar död på mig medan vissa får mig att känns mig som världens bästa servitris. Dagen har varit ganska påfrestende då jag gäspat ca 70 %av tiden som gått, och det värsta är att nu när jag ska hoppa i sängen och sova är jag pigg!!

Så nu ska jag kolla på 100 Feet och sova sött.

Puss

turkisk indirekt drog?

Nu har jag börjat inleda mitt härliga lov, och det gör jag genom att sitta i skolan och plugga?!
Vad händer med mig, börjar jag fatta tycke för att klara mina studier, toppen isåfall ju.
Senare i eftermiddag ska jag sätta mig på min cykel, förhoppningsvis med mimmi sidan om på min mors cykel. Vi ska inte besöka något speciellt utan bara njuta av solen? och det fina samhället vi lever i, ha ha!

I förrigår spelade jag ett roligt spel med lindit, dez linda, eve angelica, mimmi, robin och tilly.. FAN VA ROLIGT hahahahhaa, med andra ord. Jävligt skoj faktiskt, sen drack jag TURKISKT TEEE!!!!!! det var helt galet vilken kick jag fick, det slutade med att jag stor mitt på gatan och bara snurrade och snurrade, det tog aldrig slut. Det fanns inget slut på de spinnande benen. Det var en upplevelse jag aldrig tidigare upplevt. Förutom när jag legat inne med en redig fjortisfylla. På tal om fjortis, gud vad jag saknar den tiden, jag var den största idealbilden på hur en fjortis ska vara, smink i 30 laget, rougen var brinnande röd och mascaran var i ett överflöd som inte går att beskriva. Brösten skulle se större ut än vad de var och att dricka häxblandning vad otroligt stort och häftigt.

Ja, nu sitter man som en 80 årig gammal tant och bara njuter av att fortfarande klara av all fysisk aktivitet man så gärna vill utföra ;)

nu ska jag skriva lite till om slöjor.

hej hej.


RSS 2.0