minneslucka....

Gårdagen är bara en svart plutt, kommer inte ihåg någonting efter att jag gått ifrån min lägenhet. Obehagligt, har aldrig haft så svårt att minnas en hel natt, allting är verkligen borta, inte ens när någon berättar så tänds de ett ljus i min tröga hjärna... :(

Jag ber iallafall om ursäkt ifall jag betet mig konstigt mot någon eller ifall jag inte betet mig alls. Tackar iallafall mina vänner för en trevlig "förfest" hade skoj då :)

Nu ska jag vila lite till sen bär de av till jobb..

Förresten, jag är körduglig, fick precis blåsa :D haha sjukt....

Puss

hals-klamydia?

finns de? isåfall tror jag nog att isabelle svensson (min vän) och jag har drabbats av de, vi hostar och hostar...
Vi var ju på ayia napa för ca en vecka sen och de kan ju ha varit så att vi fått en kallsup i poolen eller nått, för där finns typ lika mycket klamydia i luften som de finns skitsnack i trelleborg :) ack så mycket..

Iallafall, oim någon timme bär de av till jobb. Inte jobbat på flera dagar nu, de känns.. vet inte riktigt vart man ska bli av när alla andra är iväg på sina arbeten. Jag hade iallafall en underbar eftermiddag/kväll igår.. jätte skoj och mysigt.
Och nu chattar jag med Tillypa på facebook (Y)

Jag tror att min vän J har rätt, jag är nog rädd.. Vad skulle hända om jag nu fått för min att åka iväg och plugga eller om jag hade velat flytta bara för att, jag hade inte klarat de. Jag är helt för beroende av människorna runt om mig, jag måste nog lära mig att stå på mina egna ben ett snäpp hägre, fast det är väl inga problem? det ska väl jag klara, världens strakraste och bästa människa? ellewr vad säger du isabelle? (våga säga någonting annat)

Jag är iallafall nöjd och jag älskar min hund, min lägenhet och mina vänninor och pojkvänner.

puss hejdå, ses ikväll ;)

RSS 2.0