next chapter

Många kapitel har gått, många fler ska gå.

Hur ska de sluta, blir de ett lyckligt slut eller blir de kanske en bok där tvåan är påbörjad?

Nu ska jag iallafall köra till jobb, låta barnen rensa skallen, och bara njuta av att se dessa barn leva utan problem, de har inga krav eller förväntningar med dagen. Dom är fria och lyckligare än 10 vuxna människor tillsammans, Bara en sandleksak gör att hela kroppen skiner av glädje.


Hejdå,

Nelly - just a dream.

logiskt

Tillbaka igen, idag gick de bra på jobb haha, dessa barn :) så himla gulliga!
Och På fredag ska jag passa fyra barn med mycket spring i benen, kan inte bli bättre haha..

Idag ska jag ingenting, ska bara njuta av mamma och pappas skinnsoffa? eller...

en vinare varje kväll


Tänker på dig, er och alla andra.

varje sekund är tom

det har aldrig varit med min mening att behandla dig så här, bara en rad i en text har fått mig att inse...

Jag har inte varit rättvis, jag minns varje fint ord, fina gester och varma blickar jag fått..
Minns de som igår första gången du log, du är fin.

Du är värd det bästa

Salice Salentino

Ja vad ska jag säga, min hund, mitt barn, min älskling, mitt allt :) goooood natt

Idag har rogge (hunden) och jag varit duktiga, jag och lee också, vi har tryckt i oss vars en hel pizza (TACO pizza - räkor + svemp = yummi) :O helt underbart kändes de, vilken känsla, ja helt sjukt skönt... Sen fick jag ut och gå en timme, lite ångest fick jag, men bara lite.
Sen har jag fått varit på Systembolaget, handlat en flaska vin, lekte såklart expert när jag stor där bland de stora sortimenten av röda viner, jag har ju inte en aning om vad som är vad, så jag tog de som var finast. Hoppas de lyckas avnjutas ikväll, ska ju ha mys idag.

Vin räknas ju inte som alkohol, ska ju var alkoholfri fram till den 11 december, för då har min fina Robin sin 20 års fest, ska bli så roligt, ska bla träffa emelie som jag inte träffat på länge, och släkten jonsson. Så fina människor :)

Nu ska jag iallafall måla naglarna i en gräslig färg, typ grön, kiss gul, brun blandning. Ganska cool ändå.

BTW, (=by the way = förresten)

Glömt att tacka här på bloggen ju, Först till alla som kom till mig den 30 oktober och firade mig med massa glada miner och fina presenter och allt som kom till. Underbart..

Sen vill jag tacka er halv tråkiga människor som trots min ursega uppdatering fortfarande är inne och skrollar igenom min blogg haha, "hoppas ni hittar någonting roligare nästa gång" :)

Pöss

great great great

Shit vad jag mår bra, vaknade av att åka hem till kära mor och far, startade dagen med en stadig frukost (falukorv och makaroner från gårdagen) Ut en sväng med Rogge, kissa och bajsa honom, sen rakt ner i sängen igen, göttigt... Nu är tanken att jag ska städa för att tjäna lite extra cash nu när jag har lov ;)

Igår hände någonting helt sjukt, ja jag blev kär, kär och kär. Vilken fantastisk händelse, jag hittade ett hus, Så in i vassen fint!!! Men nu är de borta, de var i en tidning och nu är de borta, förtvivlad och sårad fick jag ta hunden på en runda innan jag fatta mina ridkläder och drog mig till stallet för en rolig hoppträning, idag hoppade vi TVÅ hinder direkt efter varandra och dom var säkert minst 50 cm höga!!!!! Så den ledsna Nathalie fylldes med stolthet och var nöjd med dagen, men fortfarande förkrossad över de här med kärleken till husen, för en gångs skull kändes de äkta och sen är de liksom bara borta.

Ja iallafall, nu ska jag ta på mig skyddsglasägonen, plasthandskar, overall, munskdd och en massa alcogel för att ge mig in på bajstoan och städa lite, sen hade jag tänkt ta alexanders rum, men i helvete heller då räcker inte min skyddsutrustning till.

Vi hörs sen, puss


RSS 2.0