valpar

Sitter hemma i lägenheten med Lee och hennes kusin Johanna, dom dricker vin och jag kollar på, ha ha ha. Jag är också sugen :( men det är bra att jag inte dricker, drack lite vin igår också ju. Strax ska jag iväg och kolla på valpar, amstaffvalpar, mumsissss

Om 6 dagar sitter jag på balkongen och njuter med isabelle och mimmi, kommer sakna rocky!

Jag älskar livet och har fruktanvärt roligt just nu, livet livet livet. Jag har ingenting att klaga på! hohohwohwz bnjagöds

Bajs det är så skoj att leva, jag tar varje dag som den kommer och ångrar ingenting! Blicka aldrig bakåt vänner, de är inte bra, nå lär ändå ångra er eller få ångest över några häldelser haha

Nu är det så att jag är världens bästa människa och jag är värd att få allt jag önskar, eller iof har jag redan allt man kan vilja ha, ett liv.
LIvet itrelleborg är ju underbar, folk pratar så fint om en, love it!

Men ärligt talat, efter 20 år här har man lärt sig att man ska ignorera alla som är knäppa, de finns de gott om här :)

Ses, nu ska jag mysa.


back in business

hej, jag är tillbaka, jag har bara tagit en paus för att fixa till allting lite :)
men nu är allt på topp igen, jag har ny lägenhet och livet leker, idag om en vecka åker jag mimmi och isabelle tioll cypern och gör även de landet osäkert, trelleborg kommer inte ha de lätt utan oss, vadf ska ni ta er till?
stackars er.. ingen ni kan anklaga för saker under en hel vecka :'( vem är de nu som ska vara hora, bråkig, uppkäftig eller i vägen? ingen av oss är ju hemma :) fast förhoppningvis så löser ni de!

Just nu sitter jag och isabelle hemma hos mig och dricker vin och har de mysigt, rocky ligger på golvet och saknar bilboo som nyss gick.

Idag hände de en jätte rolig grej, jag skulle köpa tv och när vi kom in på onoff i malmö, så kom prinsen fram, alltså den rikiga prinsen, alltså kungens son, alltså prinsessan madeleine och kronprinsessan Viktorias bror! och frågade om jag var förvirrad, eeeeeeh ja sa jag och stod med sagel enda ner till tånaglarna och visste inte vart jag skulle kolla!
Vilken karl han är, ädel, snygg, trevlig och snygg frisyr, POOOOOW säger jag bara, så vi gick en sväng och snckade om allt mellan himmel och jord, eller ja jag ljög, han körde på och jag bara stönade lite tyst och meningslöst, typ som en sexakt i tidiga 14 års ålder, igen VILKEN KARL han är!
Det slutade ju då med att vi sa förväl till varandra, men tyvärr fick jag inte hans nummer då han inte ville att de skulle komma ut, så istället fick han mitt nummer OCH för tre minuter sen fick jag ett sms som var slashat ifrån P K-Filip WOOOHOOOO! fucking awesome..

nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en sexnovell och låtsas att det är jag och Prinsen som är med :) kanske låter Isabelle vara med på ett hörn också.

Och åter till de med lägenheten, shit vad nice den är.


RSS 2.0