jag är skapad

Guds heliga vilja gjorde mig till gudmor igår. Ja till en underbart söt liten pojke, han har ett grisigt tryne och snarkar så sött! Bilbo, välkommen till världen! Lee, bra jobbat! du var duktig genom det långa förlossningen!

Idag har jag varit på en bilfirma tror jag, fick syn på den där snyggt lackerade bilen jag en gång försöljde, en polisbil! den kostade nog bara några tusen då den inte verkade körduglig eftersom den stod så avsides och helt ensam. men vilken vacker fasad, så otroligt glansig och det absolut coolaste, den har reflexer!
när jag då satte mig i bilden för att provköra denna underbara Volvo v70 satt nyckeln i, så jag testade att starta den och helt otroligt så startade den! Så jag tog mig friheten att köra en testrunda, Körde då ut och förbi den lilla korvkiosken, och gasade på ordentligt. Efter ca 5 minuters körning hör jag en röst som talar till mig: Polisbil med reg nr : TFE 786 är stulen! Okej tänkte jag, ska jag försöka leta upp den eller vad menar som med detta "samtal". Äch tänker jag, fan jag låter snuten göra sitt eget arbete.
Jag hör sirener, är det bara ruset som går genom kroppen för att jag kör en tillsalu polisbil som får mig att höra de? jaaa, så jag fortsätter att köra, efter ett tag blir jag stannad av en mc-snut, han säger att jag stulit polisbilen från poliserna som var inne på korvkiosken och åt sin fasionerande exklusiva lunch.... sååå 5600 kr i böter fick man idag!

Ha en underbar dag <3


RSS 2.0